::Aku Dah Nak Blur::

Wushh! Aku nyesal gle! Ahhhh! Klo laa aku buat past year smua 2, klo laa time cti rye 2 aku buat assignment, klu laaaa... Jap g ade test ni, tp aku sempat plak blogging. (*Adeh, mmg nak cr nahas la kao!*)Hr cm nak ujan, aku cuak! Pls2, jgn la ujan. Aku nek moto je g kelas, xde bumbung, kang basah. (*Arghhh ni la balasn ko x g kelas CTU!*) Oh oh, sudahlah entry ni. Mlm kang update lg, klo sempat. Assignment betimbun cm sampah, tp mls aku belori2 cm lori tnh! Cemana neh? Kne g kaunseling byk2 aku ni. Wuish!


Wish me luck, discrete, pls jgn siksa aku ngan soklan susah,
StarzRebel*

2 comments:

AppleByte said...

huhuhuhu, mood tu mcm tak ada kan bila nak buat krja? sama lah kitee. malasssss nyeeee!! :'(

StarzRebel* said...

Wahahaha.
Haaa tahu xpe.
Haish, tp semalam mmg ting tong laa.
Bce pn cm msuk x msuk.