::ITS ngan ECO dah lepas~~::

Weeeeee!!!^_^! Ekonomi ngan sistem dah settle! Next paper on thursday plak! Wuhuu, supa dupa relief! Kejap je laa. Tp pape hal, mlm ni tgk movie lah! Huhu, mau ajak si pikah 2 klua, xmo laa plak. Tp xpe, sbab aku dah plan dah nak tgk movie. Ermm, movie ape eh? Hehe ni laaa 6 movie yg sempat aku listkan lam otak aku tuk aku tgk mlm ni!

Whispering Corridors
Memento Mori
Wishing Stairs
Voice Letter
A Blood Pledge/Suicide Pact
Unborn But Forgotten

Inilah barisan2 movie yg akan aku marathon mlm ni. Hahaha. Smua genre seram ye, then cter semua dr korea. Mmg fav aku cter hantu dr korea ni. X korea, jepun. Wuhuuu! Pas ni beli earphone plak, tgk lam gelap, psg earphone. Woohh! Dasat laa! Hahahahhaha.


Cbrn entity seekers!
StarzRebel*

::Final Aku::

Jadual aku ye...

Final dah dtg! Semalam 1st paper! CTU553! Tp yg x best, paper next. Eco(ECO415) ngan System(ITS410) Xde gap! Gle ape?! Dua2 paper bca semata2! Arghh! Kejam gle UiTM buat cmni! Horghhhhh!!!!!!. Kne study! Yah! Babai! Nak study! Wuhuuuu~~~~


Semangat! Yeah!
StarzRebel*

::Damn! Stupid System!::

Lek, tp mmg aku nk menyumpah neh! Bengong! Bodo nye sistem! Patut check dlu br laa msukkan then skg br nk tolak duit yg dah error? Ok, korg mesti x phm kan ape yg aku nk crita! Tp aku mmg tgh hangin sgt dah neh! Cube korg pk, korg dpt duit 2, ngan amaun byk 2 b4 rya dulu, then skg tiba2 diorg amek half dr amaun duit 2. Ok, contoh korg ptut dpt 500, tp sistem bank tesalah msuk, dia trmasukkan 2 kali, jdik laa lam acc korg 1000. Pas2, dah bpe blan pas2, br diorg prasan yg dah tesalah msuk, then diorg bank deduct blik 500. Ape korg rse? Korg x menyampah gle ke? Pehal x deduct awal2 dulu lg kan? Pehal br skg nk tolak? Bengong btol! Nseb rrr duit 2 ade lg. Klo x, aku hutg ngan bank plak? Byk laaa ko! Korg yg silap! Arghhh!!!!!!!! Short laa aku nye budget! Bingai btol! Warhggggggggghhhhhhhhhhhh

Duit, aku sgt sygkan kao!


Warghhhhh!!!!!!!
StarzRebel*


::Sempat Lagi::

Pg ni-9.00 26/10/2010, first paper aku!. Skg - 7.12 26/10/2010. Tp pehal aku x buat last revision? Pesal aku sibuk blogging? Bengong betol! Masa suntuk! Dah, tinggalkan dunia IT kejap! No fb, blog or watsoever just untuk few days! Kang dah hbes paper, ikut ko lee. Haaa but itu 1 cbrn yg besar! No, come on, u can do it! Yeah!


1st paper, jgn tiru!
Pk ko blh lakukan!
StarzRebel*

::Yo! Bloggers! N Also Reader's!::

Hello! Hehe, weird rite I'm greet all of u. Hermm, maybe it's time 4 me to change myself 2 be a better person. Guys, all of u, do you think that I'm not a good person? Actually, I am not a very good person(*Yeah, I know the fact sometimes I speak things that can make you mad*) Well, that's just the way I am. Hermm, ape yg melalut ni? Actually aku nk ckp reason npe aku lme dah x update blog aku neh. Aku ni MALAS! Tah pehal asyik MALAS je aku neh, haish! Tlg laaa spe2 ade jual ubat rjin, aku nk sedozen @ ckup tuk 20 years nye supply! Haha, mayb after 20 years, amek ubat 2, then aku leh jdik rjin! Huhu, hopefully laa kan. Plik laa, time b4 cti ry 2, aku rjin gle kot update blog aku! Tp skg cm mls gle plak kan. Bkn xde story, byk kot! Outing ngan geng2 ria aku, Atie, Baiti, Syuk, Awin ngan Ijat. Syesly, best gle klua ngan diorg ni! Happy x ingat final langsung! Hahahaha, hopefully, next sem ktorg 1 kelas g! Yeah! Crita sal diorg, tingat lak kwn2 kat kg! Syafiq, Keirol, Sue, Wan, NAzirah, Dayah, Wani, Fizal n rmi g! Wuuu ktorg klo klua pn mesti x igt papa. Enjoy sgt! (*Whooaahh! Is it a good thing? Enjoy too much on my life?*) Tp mmg dah best, ktorg mmg cmni an. Haaa bab jejalan, klua mne2 ceruk ni rjin plak aku kan! Harghhh!!! Klo study 2 maha malas! Oooohhhh!!!!!! Aku perlu berubah! Jsut like now, patutnya aku dah ngadap notes CTU! Xmo aku ulang sej dip, repeat CTU! Hbeh doh kne pangkah ngan bdak2 kelas aku! Perghh!! Kne study btol2! N my exam nye gap blh thn gak laa rpt jgk. But I'm so damn xcited bcoz, after final papers, Syuk ajak rematch plak kan bowling! Tp rancang jgk nk g Genting! OhoooO! Byk plan neh, hermm, mne ptut didahulukan? Genting lu rrr syuk! Pas genting around bln 12, ble ade sale br bowling! Blh shopping + men bowling! Wuhuhuhuhuuuhuhu! Amacam? Hahaha, blh trus claim hadiah trus kan. Jom Genting! Kwn2 ku! Meeting genting eh pas paper final! hahahahaha. Tp tiket kne bli 1 week b4 pegi! So, kta kna bincg awal neh! aku nk sgt nek roller coaster! Extreme thing because I've never try it b4! Pls3...(sambil buat muka cam push n boot lam cte shrek) Hahahhaa.

Telanjur becerita neh, aku nk cerita jgak sal motor aku yg dah merajuk ngan aku! Pesal tah blh plak dia mati tgh2 jln! Arghh!!! N g kedai brother 2 ckp moto ni mcm2 lak prob. Handle segala bagai then, enjin lah. Actually, enjin ok je kot! Tp pehal lak ckp enjin prob! (*Haaa 2 lah kao! Dulu x mo amek port langsung sal moto, skg hegeh2 tnya org sana sini, blur x tentu pasal!*) Huhu, inner me, jgn laaa mrh... Aku thu itu kesilapan sendri! Yah, Weekend neh! I'm going to manja2kan moto itu. Aku akan cuci, trim ape yg ptut. Hehe, ready to dimanja2kan ye moto ku syg! Hihihihihih.

Ape lg nk crite? Oh, ya, aku igt sem break ni nk kje kat shah alam. Ok gak, act ni cdgn membe aku jgk, Cik Atie, n I think why not rite? Kt rmh pn, aku hbeskan beras mak ayah aku jgk! So, dr aku buat xtra lemak, better aku gnekan ia ke jln yg benar! Hehe, lgpun aku x nah kje cm2, eh x mention kje ape kan. Maybe KFC or 7E. Pape je, janji kje yg x nah aku buat. Sbab aku pas dip trus kje jdik system support, so tringin lak nk try something out from aku nye course. Kje2 biasa, and it's actually fun!...maybe... Hehehe but really nk try. Wuhuuu.

But, pape pun final dulu! Yah! And i hope I pass all the papers, sebb aku dah penah rse repeat and it's not a good thing! Owh last word from me!


GOOD LUCK ALL STUDENT!
DO YOUR BEST IN FINAL PAPER!
GANBATTE KUDASAI!
MAAF KLO ADE SALAH SILAP!

^_^

Semangat!
StarzRebel*

::Marah Ke?::

Erm, npe eh title post ni tnye mrh ke x? Hermm, actually aku ni nk tnye, mrh ke klo aku untag benda yg xde kne mengena ngan aku? Bkn x ska, tp klo cm pic, yg ada pic aku, aku ska kne tag. Sbab dah sah3 ada pic aku tp, klo pic 2 tadak kna mgena, mcm pic si a sorg je, then a ni tag pic dia dgn nma aku. Aku bkn x ska, ok tp klo pic 2 dah asyik kna komen smpi 100++ comment, aku plak nek rimas ngan notification lam fb acc aku. Hermm.

1 g, diorg mrh ke klo aku mrh diorg spy jgn nk cmpr personal life aku? Mak ayah aku x ckp papa, tp diorg plak lebih2. Aku bkn xmo blik time study week, tp aku byk kja! Parent aku pn phm tp pehal mamat ni nk kecoh2? Sorry klo yg bce ni terasa diri dia yg aku maksudkan tp aku tgh letih skg ni, pas2 ko nk kondem psl aku x blik pehal? Cm aku anak derhaka plak dr cr ko ckp cm2. Weh, come on laa, mak ayah aku mmg hrpkan aku blik, tp dgn reason yg btul, diorg blh accept npa aku x blik. Diorg pn phm, aku bkn cm dip dlu. Skg dah degree, so bebeza laa.



Ok, aku tgh letih skg,
So,anything could trigger my anger mode 2 come out.
StarzRebel*

::Aaah, lega...::

Weeeeeeeeeeee aku sungguh lega sebenarnya! Klas aku aku sudah hbes! Then, test semua dah settle. Assignment tinggal 2 lg, eheheehe, aku pause jap assignment 2 eh, sebab isnin ni aku nk g enjoy ngan bdak2 course aku. Whooaaaa! Hahahaha.

Letih siot minggu ni, byk gle assignment, then aku pn xde ms nk update blog neh. Hehehe. B4 rye lu rjin kan aku update tp skg cm xde ms. Srius, aku pn x lrt nk update2 ni. Heheh. Ni just short update tuk follower aku yg mrindui aku! Hhihihihihiihihihihiihihihihi.

PEACE!


SMILEY FACE,
StarzRebel*

::Weird Day, But InThe End, Happy::

Yes, just like this entry's title. Today, start je my jepun nye kelas, aku dah rasa cm something not quite right. Yeah, it was weird because as I remember, yesterday I was very energetic. X laa energetic but the mood, is like happy go lucky kinda mood. Tp, pg td, bgn dr tdo, don't know why, msuk kelas jepun aku rsa cm hampeh je. N the truth, ade sorg dak ni, (*Ok, klo spe2 kenal mamat ni, diamkan diri anda je yee.*) Dia ni cm agak perasan bgus laa. Aku ni bkn laa ape kan, ok laa confident segala, tp cm tah hape2. Weh, org len test jgak kan, tp tade laa kecoh cm ko! Haha, sorry la wei, aku bkn ape, aku just nk luah ape yg aku rse. Bkn nk ktuk ko ke ape, tp klo ko alert, ko ni cm belagak sket ko tau x. Relax2 sudah la wei. Membe ko aku tgk, xde lak nk action sgt kan. Tp ko ni? Haihhh. Xtau nk ckp pe, just klo ko igt btul2, ko nilai btul2 kekadang org bosan nk ckp ngan ko sbab benda2 cmni. Ok? Peace!!

Ok, then aku ni skip 2 class, just nk siapkan bel. Dasat gak, aku sriously nervous sbab dah laa x praktis, text 2 lak, dah laa aku buat last minute(*Time skip kelas 2 la*). Srius aku x leh fokus, n i kept thinking that, "Mamposla kao, repeat paper ni!" N then i was like thinking bout my future, cmne effect repeat ni. Srius, bedasarkan pengalamn dr dip dlu, repeat is not a good thing. Aku present no 8, mmg bedebar, sebab aku nervous tkut x tau nk ckp pe, then x bpe organized. N then ade plak part aku lost kejap n aku mmg cuak time 2. Then, msa2 ditunggu, Madam Shirin call upon my name to present. Hoi, sriously dol! Aku cuak! Nervous sgala bagai! Hampeh btol. X confident langsung! Tp naseb baik laa presentation 2 bejalan ngan bek, n then tq 2 my house mate, kasi video sal Susan Boyle. (*2 wan afiq--Hah, ko ckp video ni dah rmi tgk, bdak2 kelas aku ade yg blum tgk lg! But thanks tuk ko sbab kasi aku vid ni. Aku pn xtau ade video cmni. Hehe...) Act, mmg video ni first choice aku, sebab ketara sgt diorg judge n stereotype kan Susan Boyle ni. Blh nmpk siap ngan penonton2 tekejut ngan cita2 dia nak jdik penyanyi. Srius, aku agak kagum ngan Susan Boyle ni. Suara mmg lovely sgt. Tekejut beruk judges ngan penonton2 bla dgr nyanyian dia ni.


video

Ni lah video audition Susan Boyle

Pas aku play video ni, diorang semua agak tekejut n I think choosing this video is the right choice. Tp, 1 yg spoilt, aku lost kejap ble nk start presentation. Seba aku x prepare, aku jdik x confident n aku bleh trhenti bekata-kata kejap then ade "Silent Moment" lam peresentation aku 2. Huih, cuak aku. Then, after that aku men cakap jje ape je benda yg telintas kat otak aku. Tgk2 sket isi presentation lam slide, then men taram je explainantion 2. Phew, nseb baik xde laa teruk sgt. It was an OK presentation but not a great one. Blhlah, kre aku x yah nk rsau pape dah sal bel ni. Whuuuuu. Target nk A, but I don't think i can get an A 4 this subject with my overall view of my presentation. ~~Hmmm... X pela.... But I was happy. All the weird feeling is gone! N sriously, after the presentation, I felt a much more better. YEAH!

::Bel~~ ::

Aku ngantok! Tp tepakse sesengkang mte jap! Pg ni, 8.30 kne present video jepun lak! OMG! Aku letih! Damn! Klo laa kan aku buat bel ptg td kan. Kan3... Tp apekan daya, u can't turn back time ye Mr Fandy! What u can do, make the time that u have useful! Yeah! Way to go to me! ^_^



Semangat! Ganbatte Kudasai, Fandy-sama!
StarzRebel*

::Mr Lazy Pant::

Dude! What's with the title? Haa, can't u read? It's mr lazy pant! Huhu~~ Aku tgh mood malas ni. Urghh! Ape lah! Heran aku, pesal nak mls2! Dlm kekangan waktu sebegini, aku blh lg mls2! (*Wei, update blog rjin plak kan?*) Ahaa, out of question! Nak siapkan bel! Pergh! Aku kne present lak isnin ni! Malas btol! Itu je nak update, sbab aku tgh malas. Hhahahahahahhaha


Mr Super Lazy Man!
StarzRebel*

::SHIT!::

Aku tgh marah ni!
Arghhhhhhhh!!!!!!(Sila abaikan post ni klo x sanggup nak bce kata2 nista dr aku)

Aku x leh terima! Bodo! Ape hal? Srius! Aku ni perlukan anger management nye consultant therapy! Arghhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!! Aku nk marah!

BODOH!
BANGANG!
BENGONG!
XDE OTAK!
HARAM!
FUCK!
BABI!
CELAKA!
BANGSAT!


Srius aku dah xleh dgr pape dah!
Arghhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!
Aku mmg perlukan counselor!


*.*,
StarzRebel*

::KeM.A.L.A.S.an Aku::

Sudah dtg, dia sudah dtg! Kwn baik aku, yg dr dulu dr sek rendah, n even dr tadika lg yg selalu menemani aku. Aku benci klo dia dtg, my best friend ever, Mr M.A.L.A.S! Aku mmg tgh malas! Sgt2 malas, esok, kuiz, kelas ganti, semuanya dtg skali. Kelas dr 8.30 pg smpi 8.00 mlm. Waaaaaaaaahhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!! X tau aku kehidupan degree ni lg hectic dr dip! S.H.I.T! Aku benci laah keadaan cmni! Aku ni bukan workaholic ke, studyholic ke, ape ke, tp pesal nk buat jadual aku leh jdik pack cmni? Warghhhh!!!!!!! Esok aku mesti layu lah! Mte pn cm mengantuk2 je. Haduih, bel pn x buat g! Damn! Kuiz x study g! Double Damn! N the best ever, kelas yg slalu aku tdo, ECO, ade pg2 bute! Ultimate damn! Haaaaaarrrrrrrrggggggggggghhhhhhhhhhhh!!!!!!!! Aku x tau laa cmne kwn2 aku yg len blh go through this kind of situation. Aku tkot nk pk esok, (*Ermm, klo x g eco bleh? hehehe*) Oh, btw aku nk jgak story sal hr ni. Pehal tah, ok, klas ktorg, ade buat trip tuk 1 subjek, AI so join trip ngan budak netsentrik. Join? ok fine blh than g laa kan, tp yg x thn 2, dah laa join, diorg cm goyang kaki je lak kan. Pas2 cm poyo laak ngan ktorg. Yg buat x best, aku handle mkn(*Aku AJK Makan*) so we have to prepare breakfast to all the participant. Act, aku just handle for my class only, but tah celah mne tah, faiz ngan shafiq suh bli skali tuk bdak2 netsen. Aku bkn ape, klo ktorg dah bli, then ajk2 mkn kelas 2 buat ape? Goyang perut? Perghhh bgus lakk kan korg nk goyang2 perut 2? Warghhhh! Lg tension aku! Dah, nak stop! Buat kje. This week n next week, going 2 b soooo mucchhhhhhhhhh hectic! Harghhhh!!!!!!!!!!!!!


Arghhhhhhhhhhh!
StarzRebel*

::Mukaku Yang Mana Satu?::

Sila lihat pic di atas, n what do u guys think besides handsome, adorable, charming and all the good stuff. Hahaha, Well 1 st pic aku buat biasa , so ape yg korg fikirkan? 2nd pic, aku kerutkan dahi n ape yg korg pikirkan lg? n the 3rd pic, aku senyum. So ape yg korg pkirkan? Haaa this question aku tnye kat kwn2 aku n ade jgak few shocking answer.

First pic, muka aku buat biase, ade yg ckp " Asal ko ni poyo lebih?", ade ckp ni pun muka cm nk crik gaduh. N ade jgk yg ckp, ok je.

Second pic, diorg ckp aku nk crik gduh. True, sbb aku tgk blik pn cm nk begaduh je.

Third pic, aku senyum. Ade ckp ok laa cmni. Senyum. Ade jgak yg ckp aku ni gile seks ble senyum cmni. Haaaaaaaah? Ni komen bernas dr cik Atie, n aku agak tekejut! Tp x pela, aku trima jaw 2 sebab aku mmg nk dgr pendapat diorg sal cre aku mengekpresikan sesuatu. Ade membe aku, Wan Afiq, bleh plak ckp buruk plak aku senyum. Cis, hampeh btol! Tp xpe laa kan, sbab aku nk dgr pendapat diorg. So, korg rse ape? Aku rse senyum aku dah ok, ke plik? @ nmpak cm Gile Sx?

//Tp, yg pling best! Aku dgr komen dr cik Ayu ni ble 1st time tgk aku, dia ckp aku ni muka cm abang2, yg caring. So cm betanggung jawab! Waaaaaaahhhh, u really made my day! Owh2222..... so sweetttttt!!!! Tense aku sal test jepun pg td pun dah blh reda dgr komen ko neh. Wuhuuuuu! Bgus, ko x jugde positif sket compare org lain, ckp aku cm penyagak, samseng segala bagai. Pheewww~~ Dasat! So, tq cik Khalidah Aziz!(Khalid, jgn marah!)


Sje, nk tau ape korg rse ble 1st tgk aku.
StarzRebel*

::Amazing Saturday!::

Haa, aku dah xcited gle ni nk crite ni. Nak bce? Korg btul nk bce? Hehe, ok laa meh aku bercerita--

Pd suatu hr sabtu, hahaha, poyo kan. Crite mule2 cmni, last week(26 sept 10) laa Miza jemput ktorg beraya, then pas2 pas blik ijat lak ajak ktorg g rye rmh dia semalam(02 oct 10), skali ngan awin. TP awin x jd, so ktorg just g rye rmh ijat then pas2 Syuk la ajak g rye rmh dia which is jauh gak laa kat sekinchan. So ktorg(aku,atie,ijat ngan baiti) mmg nk g jejalan je. Nk lpekan assignment, ktorg on je g rmh syuk(*Lgpun, syuk yg drive! Hahahha*) Kat rmh ijat rmi laa yg join, Miza ade, acad, awin, adik miza ngan adik awin ade jgak. Tp yg g rmh syuk aku, atie, baiti ngan ijat. Rmh ijat mkn mee kari, keropok lekor ngan nugget. Best dol! Sebab ktorg mmg kebulur lapar x mkn tgh hr. Mne ngan slah jln nk g rmh ijat.(*Srius, pening gak tgk sign board ngan traffic light kat Klang*) Syuk gamble je, TP, yg plik acad ngan atie leh lak silap jln. HAHHAHAHAHAHAHAHHAHAA. Tp pape pn diorg jumpe gak pangkal jaln.
Pic kat rumah Ijat

Ok skg move on to g rmh syuk yg kat skinchan. Hahaha, ktorg mmg rnck laa borak2 lam kete. Mula2 cm ngantuk2 semua pas mkn kan, aku lak siap bleh nk tdo g lam surau time zohor 2. Tp msuk kete, sembang sket2 then trus jdik rnck. Mcm2 topik laa, psal susu la, bear syuk la, mcm2 lah! Mmg merepk gle kot.(*Hahaha, nseb bek diorg ni bleh tri me kemerepekan aku!*)

Sign Board nk ke Kapar

Smpi2 rmh syuk, dlm 4 lbih cm2. Ktorg mkn g kuih2 rye kat rmh syuk. N best part, br aku thu syuk ni org banajr. Hahaha, aku pn org banjar jgk! Cm jumpak kulaan la kan. Hoho. Pas semayang asar, then ktorg g jejalan kat sawah.(*srius, eventho aku ade je swh kat rmh, tp aku x nah tringin nk jejak kaki msuk situ*) Tp swh kat tempat syuk mmg superb laaa. Aku cm tringin gle nk jejalan kat situ. Atie lg laaa xcited, dia ni xnah jumpe sawah secara live. Hahaha. Mmg cm kanak2 terencat je aku tgk prangai seko2.Hahahhah aha. Family syuk lak mmg best! Msk nasik ayam, n mmg sedap! Srius! Mak,Ayah ngan Nenek ko mmg sporting la syuk! hehe, next time klo ko ajak ktorg g, mmg ktorg nk tdo laa rmh ko! hahaha. Klo time swh dah kering leh men layang2 kan? TIme 2 angin kuat kan? Atie,ijat baiti! Jom serg rmh syuk time musim org amek padi kang! Srius, lg best dowh men layang2 segala. Wuhuuuu! Syuk, ready! hehehe...
Pic2 merepek ktorg! Haha


Ijat ngan jln kucingnye


Hehe


Aku yg brani jln disitu! haha

Jln2 di swh

Atie n ijat
Peace! aku dah lepas jln sawah! Hahaha
Asal muke ko cm2 atie?
L.O.V.E

Depan rmh Syuk
Ltih ...Nasik ayam, best!

Oh2, mlm 2 ade kejadian best gak! Hahahah, anak2 dara ni igtkan tau la pki kain btik kan, tp2 x tau rpenye! Atie rrr, pki kemeja kotak2, x match dowh ngan kain btik! Sesuai ngan kain pelikat! Hahahahhaha. Baiti lak, ayu2 gadis melayu. Hahahhaha. Aku lak, hermmm nothing interesting happen... Hhehehe(*N bgusnye ati ngan baiti ni, diorg kemas2 n cuci pinggan! Mmg isteri mithali lah! Hahha, smpat aku snap 3 keping gmba diorg cuci pinggan,jgn mrh! Hehehe*) ;P

Snap pic diorg cuci pinggan! ;P
Pas mkn 2, ktorg blik laaa kan, around 9 lbih2 sket cm2, then pegi jap kat kampung api-api nk tgk kelip2 mlm2. Ni proj tnb, mmg sengaja gelapkan tmpt 2(*Kecuali kat kaunter, entrance 2 smua adae laa lampu*). Tp ktorg x nek pn smpan sbab limit 4 people, tp ktorg kan belima. X kan laa plak ktorg nk tinggalkan sorg kwn kat situ @ kasi dia nek ngan org len. Mmg x best laa klo dah pecah kan. Hehehe. Sempat laa merepek2 kat situ. Yg x ley bla siap nari2 trian bodo g tu. Hahhahaha. Mmg kanak2 terencat la! Hahahahhaha. Pas2 dlm 10 lbih, ktorg shoot tuk pulang, sebab hr nk ujan laa plak. Mmg nasib abik laa ktorg x nek smpn 2. But next time! yes next time mesti ktorg akan anik jgak! Tringin kot nk tgk kelip2 kat situ. Ktorg semangat gle siap bli mknan g nk mkn smbil tgk. Hahhaha. Aku lak dpt love bite dr serangga mne tah, skit kot leher aku, benanah skali. Bwerkk...
Kat Kg Api-Api

Ahhh, then ktorg blik, otw 2 mmg merapu. Cte antu laaa, nyanyi2 laa lam kete. Aku tlg hbeskan mknan yg x abes td. Hahhahahahhahaha, x mo membazir... Smpi rmh around 12 lbih cm2, mandi then fb jap, lyn lgu then tdo. Srius letih but mmg fun gle. Hahhahaha


Ktorg mmg batak sawah! Hahahaha, StarzRebel*

::Whoooaa!::



Think straight bout IT!

Do YOU really want to DO IT?

YOU crazy enough to DO IT?

YOU really are crazy if you DO IT!