::Marah Ke?::

Erm, npe eh title post ni tnye mrh ke x? Hermm, actually aku ni nk tnye, mrh ke klo aku untag benda yg xde kne mengena ngan aku? Bkn x ska, tp klo cm pic, yg ada pic aku, aku ska kne tag. Sbab dah sah3 ada pic aku tp, klo pic 2 tadak kna mgena, mcm pic si a sorg je, then a ni tag pic dia dgn nma aku. Aku bkn x ska, ok tp klo pic 2 dah asyik kna komen smpi 100++ comment, aku plak nek rimas ngan notification lam fb acc aku. Hermm.

1 g, diorg mrh ke klo aku mrh diorg spy jgn nk cmpr personal life aku? Mak ayah aku x ckp papa, tp diorg plak lebih2. Aku bkn xmo blik time study week, tp aku byk kja! Parent aku pn phm tp pehal mamat ni nk kecoh2? Sorry klo yg bce ni terasa diri dia yg aku maksudkan tp aku tgh letih skg ni, pas2 ko nk kondem psl aku x blik pehal? Cm aku anak derhaka plak dr cr ko ckp cm2. Weh, come on laa, mak ayah aku mmg hrpkan aku blik, tp dgn reason yg btul, diorg blh accept npa aku x blik. Diorg pn phm, aku bkn cm dip dlu. Skg dah degree, so bebeza laa.



Ok, aku tgh letih skg,
So,anything could trigger my anger mode 2 come out.
StarzRebel*

2 comments:

Rex Hanif said...

ish2 camtu plk,... spekah agaknye?

StarzRebel* said...

Adalah org 2...
Tp bkn dikalangan korg.
Hehehe