::Mukaku Yang Mana Satu?::

Sila lihat pic di atas, n what do u guys think besides handsome, adorable, charming and all the good stuff. Hahaha, Well 1 st pic aku buat biasa , so ape yg korg fikirkan? 2nd pic, aku kerutkan dahi n ape yg korg pikirkan lg? n the 3rd pic, aku senyum. So ape yg korg pkirkan? Haaa this question aku tnye kat kwn2 aku n ade jgak few shocking answer.

First pic, muka aku buat biase, ade yg ckp " Asal ko ni poyo lebih?", ade ckp ni pun muka cm nk crik gaduh. N ade jgk yg ckp, ok je.

Second pic, diorg ckp aku nk crik gduh. True, sbb aku tgk blik pn cm nk begaduh je.

Third pic, aku senyum. Ade ckp ok laa cmni. Senyum. Ade jgak yg ckp aku ni gile seks ble senyum cmni. Haaaaaaaah? Ni komen bernas dr cik Atie, n aku agak tekejut! Tp x pela, aku trima jaw 2 sebab aku mmg nk dgr pendapat diorg sal cre aku mengekpresikan sesuatu. Ade membe aku, Wan Afiq, bleh plak ckp buruk plak aku senyum. Cis, hampeh btol! Tp xpe laa kan, sbab aku nk dgr pendapat diorg. So, korg rse ape? Aku rse senyum aku dah ok, ke plik? @ nmpak cm Gile Sx?

//Tp, yg pling best! Aku dgr komen dr cik Ayu ni ble 1st time tgk aku, dia ckp aku ni muka cm abang2, yg caring. So cm betanggung jawab! Waaaaaaahhhh, u really made my day! Owh2222..... so sweetttttt!!!! Tense aku sal test jepun pg td pun dah blh reda dgr komen ko neh. Wuhuuuuu! Bgus, ko x jugde positif sket compare org lain, ckp aku cm penyagak, samseng segala bagai. Pheewww~~ Dasat! So, tq cik Khalidah Aziz!(Khalid, jgn marah!)


Sje, nk tau ape korg rse ble 1st tgk aku.
StarzRebel*

9 comments:

antidote said...

huhuhu... muke gile seks... ;p

supa-jelli said...

apa yang kau buat ni fandy oi?

StarzRebel* said...

Atie - Cis, keji btoi!

Supa jeli- Haha, nk kumpulkan opinion org sal muka aku.

~QoveZ~ said...

hehehe...gila glamor tul....

StarzRebel* said...

Glamor?
Wakakakkaakakka

supa-jelli said...

xpe2, aku kan dh bagi opinion hari tu~

StarzRebel* said...

Hahaha.
Ko nye opinion aku plg ske!
Hahaah

supa-jelli said...

suke je? hadiah mane?

StarzRebel* said...

Hadiah, aku kasi ko bear besar gle nanti.
Blh begerak cm manusia lak 2.Hahahhahaha