::Ramadhan::

Yeay! Ramadhan is back! Pose2! Esok kte start pose ye. Haaaa esok gua kne cool jee... X bley marah2, sebab aku klo time bulan pose ni laaa asyik nak ter-emo lbey2.(*mengapa ya?*) Haaa nak cite sal blan pose, mmg le best tp cemana eh nk go through bulan pose kli ni? Bcoz clas aku bapak laaa hari2 nk kne blik around 6 n ada lak yg nk buat lbih 6, siap nk bukak pose lam kelas plak. (*Apekah?*) Tp apekan daya kan, dah student, trima je le. Haaaa n one more thing, aku nye ptptn dah approve! Dah dpt surat twrn! Haaa jdnye pluang nk dpt 2 90% la kan. Sungguh aku teruja nak dpt duit neh, wlupun duit utang tp apekan daya, student mne ade income sendri slain dr duit ptptn neh. Layan je laaaa. Hermmm, shur ni nak mkn ape ye? Ade cdngn? X yhah la, bkn nye ade org nk komen pun kan. (*Org yg bca blog ni pn xde, lg nk komen plak kan.*) Ok le, bye2!

Aku,
StarzRebel*

2 comments:

~QoveZ~ said...

biar ak bg cadang....er....cadangan di tutup

StarzRebel* said...

Ceh, cadangan tutup buat hape,