::Aku GELI::

Ok, aku tau lambat aku nk post sal benda neh tp dlu aku relax2 cm blh thn g laa kan tp pas aku tgk vid Max 247 n Gula2, aku dah x blh blah! Dah rmi kot yg kasi komen suh diorg tkar style diorg jgn nk kpop sgt. Lagu mayb blh accept lg tp cra diorg 2 yg x blh nk accept. Pergh, korg g laaa tgk kat youtube tuh. Aku nk kasi link pun x lalu. Korg search je laa max247 cinta 247 n gula gula suka gitu. Korg tgk leee, klo korg tgk x menyumpah lam ati korg mmg laaaa sgt2 baik orgnye @ korg ni buta mata hati o pekak tuli. Sekian, aku nk gtau aku GELI tgk vid diorg n sriously they don't learn from the critics that people gave to them. Satu group prasan rmi org gila2 kan diorg. Sriously, spe laaa yg sanggup jdik peminat lam vid diorg 2. Bp byk laaa yg diorg byr tuk peminat2 fake 2. Bjet cm super junior. Haish apelaa, org dah kutuk2 tu bkn diorg nk amek iktibar, still truskan jgk ngan style gitu. X yah laa kan. N aku tgk vid 2 dah cm gay dah seko2, geli dol! X lalu . N yg 1 group g, semua nk tunjuk peha2 ayam diorg. Pki leggings ketat2, skirt, hot pant(diorg pki trus x hot). Nk seksi2 tp kaki pendek, peha besa, perut belipat. Sriously, x perlu kot korg nk pki gitu. Tgk ana rafali, elok jee. Sedap mata memandang. X perlulah nk imej2 gitu. Fesyen, fesyen gak tp bia laa sedap mta memandang. Sopan sket x slh pun. X rugi pn.


Silap aku jgk nk g tgk update sal diorg.
Igt dah berubah tp hampeh.Kecewa btul.
StarzRebel*

5 comments:

Byte said...

HAHAHAHA!! brit sabar. diorang kekeliruan etnik :)

StarzRebel* said...

X leh sbar dah.
Dahsyat btol lah.
Yg plg x leh blah max 247.
Smua bjet hot! Ooo please laaah!

Miss Ayumi said...

sebab tu aku minat ana raffali yaw! haha

StarzRebel* said...

Huuuuu, good2.
Aku pn suka ana jgk.
Produk UiTM kan. Hahahhahaha

Miss Ayumi said...

aku kenal ayat produk uitm tu.