::A Little Tired::

Ermm... tah pesal aku 2-3 hr ni (*actually this whole week*) tp terasa sket lam 2-3 hr ni. Aku cm letih nk bepk. Skg aku just pk sal final je. Tp asal aku pk sal final, masalah2 len plak yg nak appear. X leh ke, otak aku ni, aku programkan risau sal final je? Pas2 aku x yah nk pk sal benda lain? Argh! Tension! Pesal aku nk sebok2 igt sal benda lain? Coz skg fokus aku tuk final! Study3! Final ni mmg kas stress laa! Hbis je final, aku nk g joli hbes2 lah! Start mlm 2 jgak! Pas final, Syuk, men bowling! Igt Carl's Jr Tournament kte! Yeah! Itu jee dpt lenyapkan tension final aku! Hahahahha. N 9 hb! Ape xtvt korg neh? Pls3 cepat! Nk lepak sunway ke? Men panah? Jom lah! Aku btul2 nk all put release tension aku neh! N on 10th 2, aku blik kg plak kan(*But x laa blik sgt, g rmh pak sedara aku kat selayang jap, tgk pc n laptop dia ape prob tah.*) So, blik 11 hb! Ufff! Nk blik cepat! Tinggalkan Shah Alam n smua prob2 Shah Alam! Hoho~~ Kat rumah is my time 2 4get all the bitter memory, but the sweet one, will always b in my heart! ^_^ Mne leh lpe kan, membe2 gle aku neh! hahahaha, hrp2 next sem dpt jumpak korg lg!(*Ofcos, sbb nk daftr kelas yg sme! Yeah!*) X sbr aku! Hihi, aha! 1 benda aku realize, mkin besawang laaa blog aku! Rmh aku x de intenet ye, so mmg korg akn bce post last aku lee. Maybe yg ni, tp x kot. Kang hbes final aku update lee lg kan, hehe. Gle laa kan x update! Sebab itu laaa hr freedom aku tuk sem ni! Aha! N aku sgt2 x nyesal smbung study! Because my life being coloured back! Hahahahahha! Korg gtau laa plan. Plan2 asyik x jd je kan, cm hr 2 ckp g genting, x jdik! Nk g sunway lagoon, xnak laa plak sbab nk kne bsh2. Then last yg aku dgr sunway. Jd ke x? (*1 g, cik Atie, ckp nk g rmh syuk, jd ke x?*) Eh, ape aku mlalut2 ni? hahahah plan nk suka ria byk laa plak kan. Blh lak pk mcm2 idea, tp tuk jwb final, lebur plak! Tp pape hal, bowling yeah! Ermm hrp2 atie,baiti,awin ngan ijat join laaa! X jauh pn, kat ole2 je. Hehhehe. X sbo lak aku! Bls dendam kat PAS hr 2! HarghH!!!!

6 comments:

MSS said...

balas dendam ye kome yer~bedendam rupenye kome ni~
hahahaha
wait n see lah yer~

StarzRebel* said...

Dendam in the name of sport!
Hahahahahha.
Aku mmg x ley cye kot ko leh dua kali strike!
Beturut2 lak 2!

MSS said...

cmni lah yer..
habis xm kite grak men bowl..esk nye ye klu nak rematch silakan lah kan..pastu makan2 carls jr ko blanja ak..then kate nak karok...karok haritu tak puas kan??

pegi rumah ak kan time raya haji...tak tau la diorg nak ikot skali ke tak sbb ak takkan jempot..

StarzRebel* said...

Oho! Smart!
Kre mlm 2 training r?
No hal! Hahahaha.
Ermm, rya hj x sure rrr.
Sebab aku blik perak kot.

MSS said...

bnyak la ko punye training~hahaha~tapi mcm bagosnye men 9hb tu jer..

StarzRebel* said...

Oho, tournament hr 2, then tuntut hduah esknye! Ermm ok gak!
Ermm, tp kat ne ade carls jr ni?