::Last Day Of This Semester!::

Bukit Cerakah! Wah, best siot g sini! Mmg port best tuk exercise and sightseeing! New experience! hahaha. Okeh2, ape aku merepek? Meh cte dr awal. Alkisahnye.... Actually, ni nk revenge blik kes hr 2, yg ktorg x dpt g bkt cerakah. Msa ktorg g sunway hr 2, bajet nk g cerakah sekali, tp apekan dy kan, time ktorg g, diorg holiday plak. Tuk info, Bkit Cerakah bukak selasa smpi ahad je. Isnin cuti, n time 2 jgk ktorg g. Tp tutup, but aku rsa better laa tutup hr 2, sbb time 2 ktorg dah siap2, lawa2, wangi2 nk g sunway. Klo msuk riadah lam 2, mmg x g sunway dah laa. Semua dah belacan dah! Sme laa cm td, letih + bepeluh2 aku. Srius mmg blh trun bekilo2 laa klo hr2 aku g bkit cerakah, then exercise. Eh, eh, melalut lak kan. Hahhahaha (*Yeah, aku mmg byk merepek!*)

Oke2, smbung, ktorg grak kul 9.30 cm2. Yg pegi aku, ijat, syuk, baiti ngan awin. Kali ni, geng berjemba ktorg x cukup 1 ahli, iaitu atie. Haha, xpelaa, next time g lg. (*Atie, seriously best gle! Ahahaha, kang ko tgk je pic ktorg! Ermm, next time g paintball lak! Ko kne join, sbab aku nk shoot ko byk2! hahahahaha*) Wah! xtvt byk gle, kne crik duit xtra neh! back 2 da stry, ktorg smpi, msuk rm3 sorg, then ktorg bebasikal. Haaa adekejaidan best kat sini. Drama yg tah hape2. Ok, time ktorg g ni, ade 1 group bdak2 sek n cikgu2 diorg. Cikgu n brader yg in charge beskal ni, blh plak betikam lidah. Ermm, aku x mo side spe2, aku rse dua2 slh actually, sorg yg nk ngajar manner, sorg g plak xmo beralah. X salah pn beralah, sbab mkin dilayan, mkin pnjg. N cikgu 2 pun, nk tegur sal manner, dia pun cm xde manner jgk. Jerit2 gak ngan student dia. N brader 2 pun, klo nk tegur, jgn ckp kasar sgt ngan bdak2 2.(*Eventho, mmg tgh panas jee tgk perangai cikgu n bdak2 2*). Yg aku x best, diorg betekak, pjg2 buat hape? X nmpk ke rmi org yg tgh beratur nk sewa beskal 2? Tah hape2, aku mmg dah xde mood dah td tgk "drama" 2, ahh mls nk ulas. Buat tmbh dosa aku je.

Setelah pertandingan debat diantara cikgu ngan brader td hbes, ktorg pun nek laaa beskal. Beskal rm5 jam yg 1st, then + rm1 tuk next 1 hour. Ok, reasonable n bebaloi, sebab klo korg jln kaki, mmg x kan telaratnye. Bebukit2 kot, n yg pling x thn Menara Sapu Tangan, mmg bapak tinggi n curam gle nk g situ! X thn btul, aku ngan awin dah semput. Syuk n baiti pn surrender kejap, ijat je yg tah mkn ape leh ade energy nek atas 2. Byk ktorg amek pic, best gle! (*Actually, klo g lam grup2 camni mmg best, cbe g sendri maybe bosan kot!*).

Okeh, ni maybe last post for this month or maybe this year? hehe tp bkn the last post of this blog yee, sbab aku kat rmh xde intenet, so nak g cc mmg malas aku ni. Skg kne pk tuk next sem. Hermm, tmpt tinggal laaa! Haiya, cmne eh? Should I join bdak2 rmh skg or join kairil? Kne timbg tara baik2 ni. Hermm, esok laah aku buat decision, eh, hr ni laa, jap g laa. Aku kan nak blah dah, ptg krg. Hermm..

Oh, btw klo ade pape text aku! Fb, segala bgi 2 mmg akan besawang lm nye, atas sebab2 xde intenet, n mls nk g cc. Hahahha, so adios! Selamat Hari Raya Aidiladha!

2 my house mates! :- Hasan, Khairul, Wan Afiq, Faizal, Khalid n Farid n also Khalidah aka Ayu(bkn room mate ye), sorry kalo ade pape terkate, terkutuk, terpukul n segala ter2 yg x best yg aku dah terbuat, SORRY! Maybe next sem x jumpe, so ni laa maaf aku kat korg eh. Korg klo nk ajak lepak, sms je laa aku. Men kad ke, ahhahahahahaha.

2 my course mates! :- Ijat, Baiti, Miza, Aimi, Awin, Atie, Lina, Balqish, Ikram, Izham, Syafiq, Mud, Faiz, Charlie, Kairil, Hajar, Ilah, Dakcik, Sue, Yana, Iday, Alan, Laci aka Koro, Acad, Trex and Syuk, jumpe korg next sem! Wohoo, harap semua 1 kelas lg! Selamat Hari Raya! Sorry klo ade yg ter2 yg aku dah buat 2. hahahaha ;P


Bye2 semua, jumpak next sem! ;P
StarzRebel*

4 comments:

Izzat Syazwan said...

xpe... aku maafkan~ kau mmg byk dosa dgn aku.. hoho~

StarzRebel* said...

Xpe, aku phm ko segan nk betrs trg.
Hahahhahaha

Izzat Syazwan said...

aku kan pemalu org nye~ XD

StarzRebel* said...

Pemalu laaa sgt....