::Terkenang::

Huuu, dah msuk semester 6 da! Yeay, da nk hbes! Hehe. Dah tua daa aku neh, pasni kje jee (Hrp2 dpt lee kje). Hehe. Good luck ye tuk smua final year student! Especially to my friends yg skg tgh srabut otok (bak kta Hajar) tgh nk siapkan fyp.

Senarnyee, few days ago, aku ni dok nk clean up laa sket folder2 yg beselerak merat lam laptop aku neh. N yeah, byk gle redundant folder file lam laptop aku (No wonder disk space mkin mengecik!). Tgh2 dok selongkar, cut n paste, delete sgala bgi, aku pn bukk laa folder gmba2 lma aku... N tringat laa sweet memories aku ngan kengkawan kat sini... Hehe. Rsa cm nk blik jee ke sem 3. Huuu, kt bwh, aku nk share sket pic2 ktorg.

Study kt KFC :)

Bdk kelas

G bkit lopor.

Muka sengal! Hak3

Murni Discovery, eh3 Atie ko yg blanje aku kan? >.<

Funfair. Bdak2 btol prangai! Hik3
1st kuar rmi2. Loike2! :))

Kt Sawah Syuk

Memory...

Korg tau? Korg sgt best! ^^
Tq 4 da memories!

Ble lg kte blh kuar cmni? Miss dat moment/ -_-,
StarzRebel*



1 comment:

Izzat Syazwan said...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwww.. kau pun best jugeeeeee :">