::Tibe2 Syahdu::

Ok, tjuk atas cm plik skit. Bkn nk post psl rya. Ermm, senarnye, post ni yg ke-100, aku igt nk buat post yg special laaa, tp tgh2 on9 fb, aku tgk laaa friendlist mne yg cm x nah tego kan, yg dlu main add jeee ble fb suggest, then tgh dok klik2 ni aku tenampak 1 fb sorg ni. Aku bca laaa post lam 2, ckp dia dah meninggal. Agak tekejut jgk, sbb wlupun knl fb, x penah tego pun tp bila tgk org post cm2, rsa sayu plak. Pas2 nak2 lg tgk post2 orwah time msih hidup lg. Aku xtau laaa tp still rsa sayu. Sama mcm arwah junior aku hr 2, ble tgk post dia yg ceria2, rsa sayu. Aku pn xtau laaa npe.

Kita x jangka bila kta akan pegi, @ mungkin kta dpt rsa kta akan pegi tp xtau ble. Aku hrp, b4 aku xde, aku smpt ttp acc myspace, facebook, blog n semua benda dr intenet ni. Aku tau x semua org akan sedih, tp mungkin ada yg akan rsa sedih @ tringat ke, so aku nk elak smua 2. Bia laa diorg igt aku lam hati diorg jee, x perlu nk tgk post2 yg penah aku buat sms hayat aku. If aku x smpt nk close sendri smua acc2 ni, aku akn mtk adik aku buat. N if dia x sanggup buat @ ape jee, aku mtk kwn2 aku yg skg ni, unfriend, unfollow, unsubscribe @ pape jee un yg dpt memutuskan kta dr dunia digital ni. Sbb dr post2 yg aku bc kt profile arwah 2, smuanya yg sayu2. Aku xnak laa post2 gitu, doakan aku da cukup. Aku pn tau aku bkn laaa kwn yg tebaik yg korg ada, tp segala kutukan ke, kata2 yg x sedap ke, senarnye aku sayang kat kawan2 aku. Kutuk2 2 laaa cara aku nk eratkan ikatan 2. So, ni kre pemintaan terakhir aku laaa. Ok, hepi slalu, enjoy life!





^_^,
StarzRebel*

3 comments:

bytecode said...

:((

StarzRebel* said...

Hik3. In case in future. Xmo ad org mourning2 sgt.

~QoveZ~ said...

beb..ko dah makin hensem