::Thx To Everyone::

Msuk hr ni, dah 5 hr aku demam panas. Tp hr ni dah rsa kurg sket. Mayb sbab ubat dr hospital klang 2 ok sket dr ubat klinik. Mayb lebih accurate sbb diorg amek sampel drh n test drh 2 tuk denggi. Nseb aku x kna denggi, just demam panas jee. Tp tu bkn tujuan nk tulis blog ni. Nk ucap terima kasih kat syukri sadri yg tlg drive g hospital klang smlm, bli mknan n hidang plak kan. Sweet gle laa ko syuk. Hik3. Khalid n ayu especially ayu sebb mskkan bubur ngan ikan bilis goreng 2, srious sedap sbab aku mkn smpi hbes, ye laa, home cook slalunya, pd aku laa lg sedap dr bli kat kedai. Ok lew, x lrt nk tulis pjg2, bye2. Nk g mkn ubat.


Korg semua mmg sweet.
StarzRebel*

4 comments:

supa-jelli said...

Cepat baiklah ye Fandi oi, aku buat tu kurang garing sikit, sebab ingat nk cepat, takut kau pengsan wah gitu plak, huhu~~ Anyway, makan ubat, jgn malas!

sue said...

baik2 sayang...:P

StarzRebel* said...

Ayu - Owh, tq! Sedap! Aku mkn smpi habes! Dah ok dah dr smlm.

Sue - Darling! I dah ok. Hr ni dah blh g klas. Kpla pn dah x skit dah. Tq.

MSS said...

jangan la puji i macam tu...*blush3*


hahahaha