::Stalk Lecturer!::



Hahahahaha, xde kje! Padahal assignment byk gle! Pesal aku g stalk lecturer aku? Hahahahhaha.(*Eh, aku stalk fb diorg je eh*). Aku stalk 2 org lecturer aku yg ajar aku sem ni. Hihihihi, hopefully diorg xtau aku stalk! TP fb diorg ade yg cm dasat gak laaa cra diorg komen! HUhuhu~~ Yo lah kan, diorg pn cm kta gak kan. Tp cm x expect gak! Kot2 lew, diorg komen pn cam formal jek! N, ade 1 yg aku agaka shock laaa! Ae sorg lecturer aku neh, rpe2nye dah betunang! Aku igt single lgik! Npk cm muda lg, n maybe 4-5 years akan dtg br akan tunang tp tup2, tgk fb dah betunang! Br je betunangnye tu. Ujung thun lpas!(*Hsil dr risikan akuh! Or you can say hsil stalking akuh!*) Andlecturer aku sorg ni, agak gempak gak! Time ngajar cm bese2 je, cm ckp pn antar dgr x dgr. Hahahahaha, spe bdak AI blh agak laa kot! Aku ngan Aimi mmg akan besembang@ tulis2 nota laa msa time dia ngajar(*Sorry sensei! X sengaje*) Korg dah tau? Tau x? Gamba profile pic darth vader kot! Dia siap ade topeng 2. Huish, minat benor ngan Star Wars. Pastu kan, lam otak aku pk 1 jek, alamak! cam nerd jerk lecturer aku neh! (*Sorry en sekali lg!*). Korg tau sbab ape aku pk cm2? Sebab minat Star Wars! (*Hbeh laa aku kne kondem ngan die hard fan star wars pasneh!*). Xde, lam otak aku dah set dah, spe yg minat gle ngan star wars, mmg nerd orgnye. Hahahha tp lecturer aku neh ok kot. Hebat gle! (*Wuhuuu, klo en tebc ni 1 hr nanti, sile laaa btulkan markah final sy nanti, hahahhaha*).

Owh2, pg tdik aku ade test speaking MUET, tp aku nye speaking x bpe best. Blh lak aku present x smpi ua minit! Kelam kabut crik idea nk ckp ape lg! Adoih, x dpt lew ban 5... Ermmm... Sbo je laaa~~~~Btw, awin thx 4 de choclate n 100 plus! Hihihihihi.


Reading, listening and writing sabtu dpan(16 hb 4 2011).
Wish me luck yah everyone!
StarzRebel*

2 comments:

Whoda said...

STALKERRRR!!!!!!!! hahahahaaa~
aku rase cam aku je org pertama yg jumpe FB darth vader? hahaa..
tapi2 aku still xjumpe blog miss =_=

StarzRebel* said...

Wakakakakaaka.
Aku senarnye nk tgk pic yg en razif amek time kta jwb test 2.
Tau2, tejumpak lak fb miss.
Usha lew. Tp dasat gak en razif, minat gle ngan star wars. Hahahahha