::Betul Ke?::

Betul ke aku ni x penah puji org? Aku rse penah jee. Awin selalu cakap aku ni susah nak puji org. Btul ke? Nak puji ape klu dah xde benda yg nak dipuji kan? Urmm, aku pun actually mmg xtau sgt nk puji ape or actually aku xtau nk react or ckp ape yg ptutnya dicakap. Aku ckp ape yg ade kat lam otak aku jee. Hehe, so mungkin benar yaa aku ni susah nak puji org. And Atie lak ckp klo aku ni puji oorg pun, mungkin x ikhlas! Tau2 je ko aku xikhlas, mne de klo aku puji 2 ikhlas dr ati aku yg suci lg murni ni. Hahhaahhahahahahhahaha! Ermm, klo cm2, aku nak puji KORANG readers blog aku ni mmg rajin! Yeah! Rajin gunekan intenet! Kikikikikikikikiki. Bye2!

Yah, aku akan cuba puji org seikhlasnya!
StarzRebel

2 comments:

Miss Ayumi said...

aku ke? aku ke?? kau puji aku ke?? kekeke

StarzRebel* said...

Wakakakakka.
Agak2 msuk bakul angkat sendri jgk laa.
Hahahahhahahahaha