::Clorets::

Haa, korg jgn slh sangka @ pk yg plik2! Aku bkn nk jual clorets neh! Aku just nk inform clorets ni teman baik aku time lam kelas. Hehe, ni slh stu benda yg dpt ngelakkan aku dr tdo lam kelas! Oh i lap u clorets! Hihihiihihihi.




LOVE IT!




Blh laaa aku tumpu peratian lam kelas pasni,
StarzRebel*

5 comments:

Whoda said...

so kirenye whenever aku mengantok kat kelas aku boleh harap kat ko lah ade clorets ni =p

Miss Ayumi said...

hah, lepas ni boleh lah pow clorets. ngeh3

StarzRebel* said...

Whoda - Hahahahaha.
Aku mmg slalu bwk clorets ni kot.
Ko x nah dpt dr aku eh?

Miss Ayumi - Owh, clorets ni mmg tuk di pow.
Share2 ngan rkn2 lbih afdal.
Hiihihihiihihi

Whoda said...

xpenahhh!!!!
so disebabkan da 7 minggu, so nak 7 biji clorets! hahahah~

StarzRebel* said...

Wakakakakaka.
X penah ke?
Kekekekek, pasni dtg laa kaunter aku tuk amek clorets free.
Hahahhahahaha