::Hermmm, jelek!::

Woo guys, hermmm weird kan title post neh. Jelek? Ofcos mmg tgh jelek pun. Cmneh, aku neh mmg ske la kan tgk page org lain n suddenly tertengok this page la kan n OMG most of his post like, urghhh, sooooo menjelekkan. Ape kes mamat ni kan. Dah la ske show of kat ktorg means membe2 la kan. Tah pape laa. Aku mmg meluat sungguh. (Tp kan, ko pn gatal jugak bce post dia apehal? Haaa kan sendri gak yg skit ati! Pdn muka!) Hermmm 2 la kan, aku x pham apa motif dia? igt org heran sgt? But enuff say la kan. Post jelek ni bukan sekadar nk crita si mangkuk ni, tp dia ni jgak la kan pencetus untuk aku g post sal jelek ni. (Should I thanks him 4 this? Naahh, xde kje).

Ok2, enuff ngan si mangkuk 2, ni sal org majlis plak. Aku pun jelek laaa jungan ngan certain people(not all of them, but few maybe sorg dua je kot). Yg aku jelek, aku ni bukan kerja ngan diorg, so diorg x leh nk pertikaikan ape yg aku buat sebab ape yg aku buat 2 dpt green light dr bos aku okayh! Bukan diorg yg byr gji aku kan, so u don't have the right to ask me to do thing that have been approve by my boss! Len la klo korg byr gji aku x kesah r kan. Ni xde pun so, ikut ske aku la nk dtg ke x kje, nak blik awal ke x. Haaaa jelek betul ni. Nak question2 plak. Oops! Broken btol english! HAhahahhaa. Hermmm, tuje kot nak luah sebab tension dowh!



Benci333333!




:.Aku nk g mkn ni, kang next time I story2 lg eh! Bubbye! ;P

2 comments:

DIVA sopan said...

nape nie,..
huhuhu
dh lama x on blog la,..
huhuhu

StarzRebel* said...

Haha, ni time keja dlu la.
Tension aku.